tirsdag 9. juni 2009

Opptur og nedtur.....


I dag føler eg meg omtrent som treet på biletet.... rotvelta og kvelva overende....
Nedtur.....
Det blir ikkje operasjon av ryggen. Eg må "ta tida til hjelp", og kor lenge blir det.....? Så må det trenast, gå fleire turar i skog og mark, det skal gå greitt, og passe på ryggen i kvardagen samt unngå tunge løft.....
Eg trur eg må sy litt og finne inspirasjon og gleda att. Altså berre litt tid for meg sjølv på syrommet, så tenkjer eg at eg er klar att;.)

4 kommentarer:

Laila sa...

Får litt dårleg samvit når eg sit og "grem meg" over at eg ikkje får høyre Springsteen 'live' og så ser kva andre slit med. Håpar det går bra med deg.

SOLSAUM sa...

Å eg kjem no over dette og;.) Det er dei som har det verre enn meg. Det er positivt at eg kan sy, strikke, hekle og skape noko. Eg vel å gjere det, då kjem humøret seg og!

annhelen sa...

Heisan
Har selv slitt med dårlig rygg i snart 10 år. Har vært gjennom 2 operasjoner i ryggen og 4 i bena. Er desverre ikke blitt bedre til tross, og er i dag uføretrygdet på 5. året. Så visst det kan være noen trøst, så er det ikke alltid at operasjon hjelper.

Jeg er opprinnelig fra Askvoll kommune, men bor nå i Hardanger,her har jeg bodd i over 6 år. Er gift med en flott mann herfra. Og vi har i dag 2 barn ilag og jeg har 2 fra før som bor med oss.

Alle operasjonen mine har jeg tatt i Førde og i Florø. Familienavnet mitt er faktisk fra Eikefjord, og jeg har en del familie i Florø.

Håper det går bra med deg. veldig koselig å stikke innom bloggen din.

Klem fra Ann Helen

SOLSAUM sa...

Takk Ann Helen;.) Eg hadde håpt at eg kunne bli kvitt smertene ned over foten, men det går seg nok til. I mellomtida skal eg glede meg over det eg kan gjere og dei kjekke stundene eg har på syrommet eller i sofaen med handsaum, strikk eller leik med heklekroken. Samt dei gode stundene med familien og vennar. Eg har det godt!