lørdag 19. januar 2013

Skal......skal ikkje......skal.....

 

Eg er enno i tenkeboksen om eg skal fortsette å blogge.

Av og til saknar eg det, og det er spesielt kjekt når eg får respons på det eg skriv med kommentarar frå de som er innom.

Eg puslar framleis på med mange handarbeid og har svært så gode dagar på jobb.

Det har naturleg nok blitt mykje strikking i det siste. Ideane blir mange når eg er omgitt av strikkegarn og fargar om dagane.

Garntafsing er lov!

 

....det er utrykket sjefen min brukar når eg går å klapper på dei forskjellige garna og nyt fargane og dei forskjellige garntypane.

Litt saum har eg og pusla med. Eg starta med handsaum og gjekk over til maskinsaum etter at midtstykket var ferdig.

No er det klart for quilting, men eg er litt usikker på det rosa stoffet, skal der vere med, eller bytast ut.....

 

Gjer dagen din god!

 

9 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Eg har blogga i eitt år no, og er veldig fornøgd med å få samla og dokumentert det eg lagar. Det blir kjekt å kunne sjå tilbake på seinare. I tillegg føler eg at eg har blitt "kjent" med så mange flotte og inspirerende bloggarar. Det er ekstra kjekt med kommentarar. Eg ser at når eg er flink å kommentere sjølv, så er det også fleire som legg igjen trivelege ord med meg;)

Å blogge er tidkrevande, og det må vere opp til kvar enkelt å bestemme når og kor mykje. Eg har sett mange har halde opp ein periode, for så å komme tilbake igjen. Eg likar veldig godt bloggen din, og håper sjølvsagt at du vil fortsette, men samtidig meiner eg at dette må du bestemme sjølv. Lykke til framover;)

Lilla dør sa...

Jillt å se deg tilbake i blogg verden. Eit savn når du ikkje er der...håper du forsette, men dette må være ditt valg. Men eg kan jo komme med eit ynskje at du forsette:). Eg har hatt stor glede av bloggen din. Ha ei fine helg. klem lilladør

Hilde sa...

Du har gitt meg mye posetiv glede og inspirasjon med bloggen din.
Men du skal gjøre det som du har lyst til og har glede av. Blogg skal være noe du har lyst til og ikke noe du må.......
Vi har jo hobbyen vår for å få glede i hverdagen.
Ha en fin kreativ uke

Trines hobby sa...

Jeg liker godt bloggen din, så jeg håper du fortsetter, men det må du bestemme selv. Jeg er enig med deg, det gir påfyll når noen legger igjen noen trivelige ord, og så blir en liksom "kjent" med bloggerne der ute:) Jeg håper du fortsetter;)
Klem fra Trine

Orlaug sa...

Hei!
Har hatt same tankane, eg òg...skal eg berre slutte.
Men er redd eg kjem til å sakne den gode kontakten med andre bloggarar.
Akkurat no får eg ikkje laste opp bilder,men det håpar eg å få hjelp til å få fiksa:)
So eg har bestemt meg å fortsette....

Anonym sa...

Overraskande og kjekt at du er tilbake . Ha ein god søndag !
Klem Laila

Solfrid sa...

Masse fint du lager!

merete sa...

Jeg savner at jeg ikke blogger. Siste året har det blitt minimalt, og det gjør meg trist. Jeg vet at blogging for min del har vært den dagbok journalen jeg har klart å skrive lengt i, og den har gitt meg stor glede å bla bakover i.
Jeg har gitt meg selv lov til å ha en lang pause. Mest fordi jeg har hatt et ønske om å blogge positivt og kreativt. Når begge de to faktorene er litt borte fra hverdagen, blir det stille på bloggen min. Sånn har jeg sett at det må være. Jeg er ikke mer tilstede i andre fora eller på fb heller, det blir bare stilt.

Jeg savner at mange bloggere som har gitt meg stor glede, forsvinner når fesk fb blir til hvor de oppholder seg. Så derfor vet jeg at jeg vil savne deg veldig om du gir deg helt. Du skal ha takk for alle tanker og prosjekter du har delt gjennom tiden her på bloggen og i bloggverden, og kanskje du finner ut at du kan blogge en gang i blandt? Akkurat nå får jeg hjelp med å sette konstruktive mål for det kreative i 2013. Der fikk jeg rådet om å ha som mål å blogge en gang i uka for å komme tilbake til blogg-gleden igjen. Det er fire innlegg i måneden, og det har jeg et sterkt ønske om å gjøre :-) Vi får holde litt på til, ikke sant?

Bea sa...

Garntafsing er så absolutt lov, og eit sakn i det ein sluttar på butikken ;)

Lurer fælt på kva spennande du strikkar på no? Med alle dei lekre fargane saman? Hm..

Eg bloggar mest i rykk og napp, sjølv. Kjenner det må vere på mine premisser, og då gjer eg det slik.. Det er i alle fall alltid koseleg å komme innom her! :D

PS: eg hadde gløymt å linke til deg på sida mi, men NO skal eg gjere det! God søndag!