lørdag 25. mai 2013

Travle tider

Den siste måneden har forsvunne på eit blunk, tida har vore brukt til mange forskjellige syslar. Og eg har hatt ei kjensle av å "springe etter" og nesten rekke det eg skal....

 

To konfirmasjonar i storfamilien, kjekke dagar med gode vennar og familie. Flotte ungdomar som no er nesten vaksne og eg skjønar ikkje heilt at tida med gulla har gått så fort.

Min kjære og eg vart valde til fadder til begge to og har gleda oss over dei kjekke ungdomane dei har blitt. Ei lett oppgåve har det vore å stå på sidelinja å sjå dei utvikle seg til flotte ungdomar.

Pappa fekk lufte sin nye bunad i begge konfirmasjonane og merka at ullkleda varmar.... Han er flott i nasjonaldrakta!

 

På 17 mai kom varmen og kvitveisen! Ein travel og flott dag som i Florø blir feira heile dagen, med mogelegheit for å gå i 3-4 tog....

Vi starta med barnetoget, så var det komitearbeid for min kjære, to av gulla og meg. 17. Mai feiring på skulen og for siste gang er vi med å lagar den til. Litt vemodig, men og litt godt på ein travel dag. Strålande veir gjorde dagen til endå betre. Deretter var det borgertog, og taler m.m.

Dagen vart som vanleg avslutta med spleiselag med god mat og gode vener for små og store. Gode tradisjonar å halde fast på.

 

 

Med travle dager på jobb og heime gjer det godt å kunne slappe av med handarbeid. Oftast blir det strikk og hekl, men av og til har finn eg vegen til syrommet.

Det har blant anna resultert i å få ferdig løparen eg laga på kurset til Anne Beier Finnestad. Ein ny kjekk teknikk som eg nok kjem til å bruke seinare. Som vanleg har eg nokre planar..... Anne var som vanleg inspirerande og krydra kurset med sitt gode humør og mange gode historier! Kjekke damer på kurset gjorde helga til ei god stund. Eg fekk mykje godt påfyll.

 

No skal eg sy litt og så vil eg og nyte sola som nett har kome fram att. Eg nyt sol og varme og våren. Det har omsider vorte grønt og fint att og snart får eg gjerne litt sommarblomar i krukkene....

 

Gjer dagen din god!

 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Flott vest og løpar :) og ein flott dag vi har idag :)
Klem Laila

Lilla dør sa...

Kjempe fine løper. Jamen er det godt me har sy og strikk til å lade batteria våre med:).

Svalen sa...

Spennende løper.
Jo, det er godt å slappe av med håndarbeide i hendene.

Riktig god helg:)

Dollandesign sa...

Åh, vilken ljus och fin löpare som Du sytt. De små fåglarna som sitter i cirklarna var så söta, tycker jag.

Dollandesign

Maret sa...

Spennande med dei ringane, gir en veldig spesiell effekt synes eg...