mandag 9. januar 2012

Restefest!

Sjølv om syrommet er ryddig og kjekt har saumen uteblitt......

Eg har vore innom, sett meg ned ved maskina og kosa meg over eit ryddig syrom. Eg har teikna, skore og laga til eit nytt saumprosjekt, på quiltebordet til maskina.....,

....og prosjektet er til handaum.... Eg har reparet ei pute til eldstegullet, men ut over det har eg ikkje rørt maskina sist veke.

Dagane har vore fulle av div. prosjekt og dermed er det strikkepinnane og heklekroken som har freista  i pausane. Som du har sett er det blitt nokre småprosjekt sidan julehelga, og no er det to til som er ferdige.

Det siste er desse som er restar frå denne. Eg hadde ein rest av stoffet som eg sydde saman på langs, den har lege ei stund på vent, men i dag fann eg inspirasjonen til å hekle ein blondekant på endane. Eit lunt skjerf har det blitt. Kanskje blir det litt meir pynt på, det vil vise seg.....;o )

Helga har og bydd på nokre stunder med strikkety og då har eg laga desse pulsvarmarane. Eg har brukt eit anna mønster enn på kjoletoppen, men i liknande striper etter innfallsmetoden.....;o) Difor er dei to vantane både like og forskjellige;o )

Det er nokre nydelege grønfargar som eg er grådig glad i. Eg har enno litt att og tenkte å sjå om eg fekk endå eit plagg av det.....;o )

Eg har og kome vidare på mysteriestrikket mitt, tenkte eg skulle vente litt med å viser det fram dersom det er nokon som er med og som ikkje har kome i gang enno.

Eg vil ikkje øydelegge gleda over å sjå korleis mønsteret blir til. Men i slutten av veka skal de få sjå det, då er eg gjerne ferdig med begge to;o )

Gjer dagen din god!

3 kommentarer:

Merete sa...

Nydelige farger på garnet, flotte pulsvanter og skjerf! Du er så flink :o) Så på kjolen du hadde laget med toppen av samme garn - skal ikke du snart lage et mønster så vi andre kan prøve og :o) De er superfine!
Klem

Lilla dør sa...

Kjempe flotte pulsvarmer og skjerf. Alt du har fått du av det garnet! Snart klar for ny handle tur:)))?
Klem lilladør

Anonym sa...

Åh, så flott! Restefestar er kjekke :D