onsdag 3. april 2013

Sytørke...... Bloggtørke......

Det er små drypp om kjem no for tida, men lysta til å sy er stigande og lysta til å blogge att, kjem og snikande..... Så det går seg nok til med begge deler. Denne vesle boksen måtte eg berre ha.... Yndlingsmaskina i retroutgåve..... Den er fin til å oppbevare nødvendige saker som knappar, band, blonde eller små stiffbitar....

 

Ein retro pose har det og blitt. Også den er fin til småting, eit garnnøste eller to.... Stoffet har eg fått av svigermor og er ein av fleire skattar eg har fått frå ho. For meg vart det ein-bli-glad-av-pose..... Små gleder i kvardagen gjer godt! Knallfargar, som vanleg, og eit frekt knallgrønt band må til!

 

Gjer dagen din god!

 

5 kommentarer:

ahli sa...

Det er nesten som det skulle vært hos meg. Det blir lite sying på meg også, og enda mindre blogging. Må gjøre noe alvorlig med det nå.

Lykke til, du finner nok igjen lysten

Astrid

Ann Tove sa...

Slik er det vel med oss alle stundom, men det kjem seg heilt sikkert. Godt med ein liten pause av og til. Har sjølv hatt det slik i vinter, men føler det losnar litt no :) Ha ein fin dag.

Lilla dør sa...

Slik er det vel for oss alle av og til. Ting går både opp og ned. Fine pose du har sydd......knall tøft stoff. Goé dag/kveld videre. klem frå Jæren

Anonym sa...

Så kjekt at du er tilbake på bloggen. Åshild

Anonym sa...

Kjekt med livstegn fra deg igjen , har savna dette
Klem Laila