tirsdag 20. mars 2012

Ei fantastisk flott helg!!!


Det vart snopa i lange baner av mange flotte damer. Det var eit eldorado av butikkar, inspirerande utstilling og vis og fortell i lange baner. Lærerike foredrag og forum.

Årsmøtehelga er VELDIG mykje meir enn bere eit årsmøte. Kikkar du innom her hos Abyquilt kan du få eit intrykk av alt det flotte vi kunne snope med heim.......;o)

Eg er grådig glad for at eg tok turen til Bergen. Med meg heim i bagasjen er litt forskjellig. Kjekke stoff, knappar, band ol. som plutseleg vil dukke opp i div. prosjekt.

Som vanleg vart ting kjøpt utan mål og meining, berre fordi det er vakkret og tiltalande....... Men det er nett slikt som blir brukte av meg;o)


Snopet på biletet er laga av eldstegullet. Eg kjøpte ein duppedings slik at ho kunne lage vakre marengsroser;o )

Det eg har fått mest av er INSIRAJON og GLEDE!!! Hovudet fullt av fargar, former og idear. Fotoapparatet har og fanga litt av det vi fekk sjå.

Vere saman med gode venner, høyre på dyktige kvinner som gjerne fortel om sine prosjekt og teknikkar både i foredrag og elles er kjekt.
Sjå alle dei vakre prosjekta som blir vist fram gjev og glede og inspirasjon.
Nyte god kaffi saman gjev gode pauser;o )

Så tusen takk til styret og alle de som har stått på for at vi andre kunne komme for å la oss inspirere og nyte alt det kjekke vi vart tilbydd.

Kikkar du innom her, eller her kan du sjå endå meir av det helga kunne by på og det vi kunne sjå.

Gjer dagen din god!

4 kommentarer:

ahli sa...

Ja dette var en kjempehelg.

Astrid

Lilla dør sa...

Det var ei kjempe flott helg.......har ikkje heilt landa endå. Klem Lilla dør

Unknown sa...

Det var en travel, men super helg :o) Synd jeg ikke fikk hilst på deg!

merete sa...

Kjekt å treffes! Supertravel helg med mye på programmet for meg, men nå som jeg begynner å lande, blir det godt å få bli kjent med dere enda bedre gjennom bloggene. Og jeg fant igjen bloggerlysten min ;-)