torsdag 23. juni 2011

FRYD


Vi nyt kvarsommardagane, det vil seie at det for tida blir lite tid på syrommet, men det får berre vere. Vi har vore heldige å hatt 4 dagar i strekk! med sol og blå himmel;o);o)

Vi frydar oss ute når sola stikk fram, og vegen til sjøen blir kort. Minstegulla vassar og fangar krabber og grev seg ned i sanden.

Med slik utskikt kan ein ikkje gjere anna enn å fryde seg!
 Eg finn meg og godt tilrette, og kan  lese eller pusle med eit handarbeid i strandkanten. Strandstol, litt drikke og noko lite å bite i og livet er perfekt!....

Eit auge i boka eller på handarbeidet og eit på ungane går fint. Og kontoen for glede får eit stort innskot. Litt saum har det likevel vorte, nokre sting no og då.......


og her er ein snikkikk....

 

.......Om litt vil eg vise fram kva eg har på gang, .....men som de set er det lyse, lette sommar fargar, lin og litt retro i ny og ne..... ;o)

Vi håpar på nok ein fin kveld så vi kan feire jonsok i sol....;o) Bålbrenning er kjekkast utan regn....;o)

Gjer din dag god!

4 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

ÅÅååså spennende prosjekt ! Få se litt mere da !!! :o)))

Savner sol og sjø......

Merete sa...

Det hørtes ut som deilige sommerdager :o) Vi får håpe det blir mange av dem i sommer! Gleder meg til å se hva du holder på med, så spennende ut!

KariL sa...

Herlig å tilbringe deilige sommerdager ved sjøen. Skjerfet ditt så riktig lekkert ut, og no er eg veldig spent på kva du held på med :)

Ynskjer deg ei riktig god jonsok-feiring!

Klem :)

Bestemor Drillo sa...

Vakkert både utsikt og håndarbeid ! Fortsatt God Sommer til deg og dine! Klem!