onsdag 10. april 2013

Glede.....

...... Er å kunne nyte sola ei morgonstund med slik vakker utsikt.... Eg var ute i god tid ein morgon og kunne rusle ned på kaia å nyte morgonsola.... Eg tenkjer at eg kan unne meg å gjere det fleire gangar..... ;0)

 

.... Er å blade i ei flott strikkebok. Ei eg har att lyst på ei god stund. Mine jenter er ikkje baby lenger, men med anna garn og tjukkare pinnar kan eg likevel lage noko til dei..... Det er og flust i inspirasjon til eigne kreative sprell....

 

.... Ein våryr og vårgrøn tunika for eksempel..... Det vart godt motteke og er allereie mykje brukt. Det gledar meg når mottaker blir så godt nøgd.

 

.... Er å kunne nyte vårblomar, denne gang inne, litt kaldt ute enno.... Solskin gleder vi oss over kvar dag! ... og stunder med handarbeid og på syrommet blir endå trivelegare med sol på....;0)

 

Gjer dagen din god!

 

6 kommentarer:

Hilde sa...

Helt enig. Vi trenger Glede i hverdagen. De små ting som gir glede er viktig å ta vare på.
Ha en flott dag videre.

KariL sa...

Alle treng vi gleder. Også viktig å sjå glede i dei små men ofte korte øyeblikkene. Fine bilder du har fanga. Eg kjenne vårfølelsen. Den er god.
Ha ein god dag!

Siddis back home sa...

Så flotte bilder, herlig strikkebok og den tunika'en var helt skjønn! Ha en fortsatt koselig uke hos deg!

Anonym sa...

Glede i kvardagen er viktig ja . Fine bilder du har tatt .
Klem Laila

Lilla dør sa...

Fine bilder. Fekk heimlengsel når eg såg bilde frå kaia......nydeleg. jillt med vårblomster. Ha ei forsatt goé og kreativ veke. klem

jette sa...

Den bog skal jeg altså også have, selvom jeg ikke har småbørn i den nærmeste familie. Kjolen har man efterhånden set i mange versioner rundt omkring, din er i hvert fald også rigtig fin!